Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Ancelotti tar farväl av Di Maria: Tackar honom för alla insatser i Real

Sillybloggen

 Angel Di Maria fanns inte med på Real Madrids träning under söndagsförmiddagen. Förklaringen enligt medierna: Han sitter på flyget mot England för att göra klart med Manchester United.
– Vi tackar honom för alla insatser, säger managern Carlo Ancelotti.

Enligt vad spanska AS och den brittiska lokaltidningen Manchester Evening News, som brukar ha bra koll på United, uppger ska förhandlingarna ha gått framåt rejält under det senaste dygnet. Real Madrid ska ha accepterat ett bud på nästan 700 miljoner kronor för Di Maria, vilket innebär att argentinaren tillåtits att resa till Storbritannien för att genomgå en läökarundersökning, förhandla fram sitt personliga avtal och skriva kontrakt.

Situationen är sådan att Real värvat VM-stjärnan James Rodriguez och tyske världsmästaren Toni Kroos under sommaren, vilket gör att Di Maria inte kunnat känna sig säker på speltid hos La Liga-bjässen. Både PSG och Manchester United har pekats ut som tänkbara nya klubbar för hans del, och nu pekar allt på att de sistnämnda drar det längsta strået.

Annons

Under söndagen tränade Real Madrid på anläggningen Valdebebas, och då saknades 26-åringen bland de övriga truppmedlemmarna…

Efter passet talade managern Carlo Ancelotti klarspråk:

– Transfern är inte klar, men nästan, det stämmer. Vi tackar Angel för alla fina insatser i Real Madrid.

– Han kom förbi under morgonen för att säga hej då.

Publicerad 2014-08-24 13:02

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto