Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Mourinho: Torres kommer att få speltid och göra mål

Sillybloggen

Chelsea har värvat Didier Drogba och Diego Costa till den här säsongen, men trots att särskilt den sistnämnde gjort succé vill José Mourinho inte släppa Fernando Torres.

– Jag hoppas verkligen att han stannar hos oss. Han kommer att få speltid och göra mål under årets lopp och vi ser honom som en nyttig del av truppen, säger Mourinho till BBC.

Den förre Liverpool- och Atletico de Madridanfallaren har placerats ryktesvis ibland annat Milan, och i söndagens Premier League-möte med Leicester fanns han inte ens med i truppen. Men enligt José Mourinho handlar det bara om att Torres måste vara tålmodig för att så småningom få chansen att visa upp sig.

– Jag vill gärna ha tre anfallare i laget. Ibland spelar jag med två och låter en av dem sitta på bänken, och ibland spelar jag med en ensam forward, och då har jag bara en inhoppare med mig till matchen. Och ibland är någon skadad eller avstängd. Över en lång säsong klarar jag mig inte med bara två anfallare.

Annons

 

 

Publicerad 2014-08-24 11:25

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto