Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Liverpools forwardsajakt: Benzema, Higuaín - eller Torres?

Sillybloggen

Som sillybloggen tidigare rapporterat har den engelska tabloiden Daily Express skrivit en hel del om Liverpools jakt på anfallare. Sedan Luis Suarez såldes i somras har klubben bland andra hämtat in Rickie Lambert och Mario Balotelli – men det räcker inte. Daily Express hävdar att Brendan Rodgers funderar på att värva in antingen Karim Benzema eller Gonzalo Higuaín när vinterfönstret öppnar.

Men Daily Mail lanserar ett annat namn – nämligen Fernando Torres. “El Niño” gjorde ju stor succé på Anfield tidigar eunder sin karriär, innan han flyttade till Chelsea och sedermera Milan. Daily Mail skriver att 30-åringen, som inte nått upp till några världsklassprestationer de gångna säsongerna, gärna vill återuppväcka sin tidigare form, och att han kan få chansen till detta på Anfield.

Enligt uppgifterna ska Milan vara redo att släppa honom tillbaka till Premier League, och i Chelsea finns inte plats för honom med tanke på konkurrenssituationen där. Något som enligt Daily Mail ger Liverpool ett bra utgångsläge.

Annons
Publicerad 2014-12-21 09:12

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto