Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Roma jagar förstärkningar i Ligue 1

Sillybloggen

Det kan komma att bli en del förändringar i Romas trupp till nästa säsong då huvudstaden-klubben vill försöka ta upp kampen med Juventus på nytt.

Kanske kan man komma att förstärka med två Ligue 1-spelare nästa säsong. Corriere dello Sport skriver att Javier Pastore fortfarande har kontinuerlig kontakt med Romas sportdirektör Walter Sabatini.

-Jag pratar jämnt med Sabatini, det var han som tog mig till Italien och jag respekterar honom väldigt mycket. Om jag vill återvända till Italien? Jag vet inte, just nu stannar jag i PSG, säger Pastore enligt Corriere dello Sport.

Sabatini har flera gånger uttryckt en önskan om att någon gång vilja värva tillbaka den argentinske stjärnan till Italien.

Förutom att Roma verkar bevaka Pastore så kan man även vara på väg att värva Lilles mittfältare Rio Mavuba.

Annons

Romas tränare, Rudi Garcia, hade Mavuba under sin tid i Lille.

-Jag har samma agent som Garcia, men jag har inte hört av honom på ett tag. Jag vet inte vart jag spelar nästa säsong. Roma skulle definitivt kunna vara ett alternativ för mig, säger Mavuba till Sky Sport.

Publicerad 2015-04-01 14:47

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto