Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Mourinho sade nej till Real Madrid: Självklart

Sillybloggen

Real Madrid uppges söka med ljus och lykta efter en ny manager – men både José Mourinho och Jürgen Klopp uppges ska ha sagt nej till lkubben.

Sedan det stod klart att La Liga-laget varken vann ligan eller tog sig vidare till Champions League-final kan Carlo Ancelottis dagar vara räknade. Den italienske tränaren säger själv att han inte vet hur framtiden ser ut och att det gäller att avvakta till dess att den sista ligaomgången klarats av med att ge besked.

Samtidigt hävdar Guillem Balague, känd fotbollsjournalist och författare till bland annat en bok om Lionel Messi, att jakten på en ersättare redan är i full gång.

– Real har pratat med Julen Lopetegui i Porto, Jürgen Klopp, Rafa Benitez och José Mourinho för att höra om de är intresserade av jobbet i Madrid. Mourinho sade nej, självklart, säger Balague till Sky Sports.

Annons

-För ögonblicket finns inga klara kandidater till posten, och det kan sluta med att Ancelotti stannar. Men om man förklarar för Ancelotti att han bara får vara kvar eftersom man inte hittat någon bättre, vad säger det om hans ställning och auktoritet inför truppen nästa säsong, frågar sig Balague.

Publicerad 2015-05-18 08:57

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto