Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

PSG:s transferplaner: Xavi, Di María, och en anfallare

Sillybloggen

Le Parisien skriver hur PSG ska tänka under sommarens transferfönster. Förutom planen att låna in Xavi så är Ángel Di María den högsta prioriteten. PSG ville ha Di María redan förra sommaren, men misslyckades då på grund av Financial Fair Play. Nu är priset lite lägre än de knappt 700 miljoner kronorna som Manchester United har betalat för argentinaren.

PSG kan inkludera van der Wiel i en affär med Manchester United, men Laurent Blanc har annars sagt att de enda spelarna som bör lämna är Zoumana Camara och förmodligen Ezequiel Lavezzi. Blanc vill därför ha kvar van der Wiel och Digne, trots en svag säsong för de båda ytterbackarna.

Camara lär inte ersättas som fjärde mittbacksval, utan där tar en junior klivet upp, och Lavezzi säljs endast för att investera i en ny anfallare. Lavezzis värde räknas till knappt 100 miljoner kronor. PSG hade också gärna köpt Petr Cech till målet då de anser att de behöver en målvaktsuppgradering, men de känner att FFP blockerar alla sådana försök.

Annons
Publicerad 2015-05-29 07:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto