Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: United förlänger med talangfulle backen

Sillybloggen

Manchester United har förlängt med 18-årige backen Timothy Fosu-Mensah. Den talangfulle holländaren kom till klubben 2014 och fick debutera mot Arsenal under förra säsongen. Sedan dess har det blivit totalt tolv framträdanden för Fosu-Mensah, varav tio har slutat med vinst för United.

Backens nya kontrakt sträcker sig till juni 2020.

– Jag är mycket glad över att ha skrivit på ett nytt kontrakt med Manchester United. Jag har njutit varje minut sedan jag kom till den här fantastiska klubben och jag vill fortsätta att utvecklas som jag känner att jag gjort hittills. Jag lär mig varje dag av managern och tränarstaben. Jag uppskattar förtroendet jag har fått från klubben och jag vill återbetala det med mina prestationer på planen, säger Fosu-Mensah till Uniteds hemsida.

Den här säsongen har backen gjort ett framträdande för United, då han startade i 1-0-segern mot Zorya Luhansk i Europa League. Managern José Mourinho menar att fler möjligheter väntar för 18-årige Fosu-Mensah.

Annons

– Det kommer att finnas gott om möjligheter för honom under säsongens gång, säger Mourinho.

Publicerad 2016-10-19 18:56

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto