Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Backen lämnar J-Södra

Sillybloggen

Det blir ingen fortsättning för Tobias Nilsson i Jönköpings Södra. Backens kontrakt går ut efter årets säsong och kommer inte att förlängas.

– Helheten med Jönköpings Södra har varit bra. Gruppen av människor som man har fått träffa varje dag, relationer som man har byggt upp med spelare, tränare och personer runt om laget. Det är ett lag som fungerar både socialt och arbetsmässigt. Det bästa minnet rent fotbollsmässigt är när vi gick upp till Allsvenskan. Mina framtidsplaner är att jag flyttar hem till min sambo i Örebro och jag ska börja jobba på ett IT-företag. Fotbollsmässigt så vet jag inte vad som händer i framtiden, säger Tobias Nilsson till J-Södras hemsida.

Under årets säsong har 30-åringen gjort sex matcher, varav en start, för J-Södra i allsvenskan.

Annons

– Tobias är en ambitiös och driven person som varit viktig i lagets utveckling i att skapa en professionell miljö. En väldigt klok man som alltid har bidragit i våra diskussioner. Det kommer att gå bra för Tobias, både i sin fortsatta fotbollskarriär och civilt. Han är ett föredöme både på och utanför planen, säger tränare Jimmy Thelin till klubbens hemsida.

Nilsson har tidigare representerat bland annat Örebro, Falkenberg och Åtvidaberg.

Publicerad 2016-10-27 15:33

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto