Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

"Draxler nära PSG"

Sillybloggen

RMC Sport rapporterar att ”Julian Draxler har sagt ja till PSG”. Tidningen refererar till uppgifter om att en överenskommelse om ett kontrakt på fyra och ett halvt år är i stort sett klar. PSG ska också ha lagt ett bud på 30 miljoner euro till Wolfsburg, men den tyska klubben vill ha ut minst 40 miljoner.

L’Equipe är aningen försiktigare kring Draxler och uppger att ”PSG bekräftar att intresset är starkt, så pass att ett avtal kan vara nära förestående, enligt vissa källor”. Däremot, skriver L’Equipe, att ledningen är splittrad kring en värvning av tysken.

Le Parisien uppger dock att Arsenal fortfarande är kvar i racet om Draxler. En rådgivare till spelaren säger till tidningen att “Julian tvekar fortfarande mellan PSG och Arsenal. För närvarande funderar han. Ett beslut lär komma de närmaste dagarna. En sak är säker: han spelar i kväll (läs: i går) sin sista match för Wolfsburg”.

Annons
Publicerad 2016-12-21 10:39

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto