Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Avbryter smekmånaden för att få till United-övergång

Sillybloggen

Real Madrids Alvaro Morata gifte sig nyligen och har varit på smekmånad på Ibiza med sin nya fru. Enligt spanska AS är Morata nu dock tillbaka i Madrid, tidigare än planerat. Tidningen skriver att spanjoren tagit ett avbrott i smekmånaden för att övertala Real att släppa anfallaren till Manchester United.

Enligt rapporter i England och Spanien har United erbjudit runt 720 miljoner kronor, men nobbats. Real ska enligt AS kräva mellan 830 och 880 miljoner kronor för att släppa Morata.

Spanjoren sägs vilja återförenas med José Mourinho, som släppte fram Morata i Real 2010. De båda uppges ha regelbunden kontakt.

Real-presidenten Florentino Perez hävdar fortsatt att det inte finns några förhandlingar mellan klubbarna.

– Vi är inte förhandlingar med Manchester United, vilket inte säger att det inte är folk runt omkring oss som pratar, det är normalt. Jag har läst att vi nått en överenskommelse, jag vet inte hur många miljoner gånger. Men det är inte sant, säger han till esRadio enligt goal.com.

Annons
Publicerad 2017-06-28 07:36

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto