Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Larsson kopplas ihop med Fiorentina - som är öppet för att sälja

Sillybloggen

Sam Larsson fortsätter att kopplas ihop med en flyt till italienska Fiorentina. Sajten Tuttomercatoweb skriver att Fiorentona ligger bra till för att ro hem värvningen av Larsson och i den holländska tidningen Leeuwarder Courant säger nu sportchefen Gerry Hamstra att läget är ett annat jämfört med i fjol, då man inte var intresserat av att sälja den svenske yttern

– Vi är en klubb som lever på försäljningar, så är det, men ingen ska tro att de kan göra vad de vill med vår trupp. Förra året höll vi kvar Larsson och var tydligt med honom, han var omistlig för klubb och fans. Nu är läget annorlunda och om ett intressant erbjudande dyker upp är vi berett att ta farväl av honom, säger han.

Sam Larsson själv säger till Aftonbladet att han inte kan kommentera uppgifterna om Fiorentina, men att Heerenveen sagt sig vara öppna för att eventuellt sälja svenskan.

– Klubben har lovat att de ska vara samarbetsvilliga och öppna när andra klubbar dyker upp med konkret intresse för mig, säger han till tidningen.

Annons

– Serie A är en fin liga och en bra utbildningsmöjlighet för mig. Det skulle vara en chans till ett bra steg i karriären.

Även när Fotbollskanalen träffade Larsson i samband med den senaste landslagssamlingen förklarade han att klubbens inställning förändrats.

– Jag tror att de känner att det är dags för mig att ta nästa steg också, det är väl så kommunikationen varit, sa Larsson då.

Tidigare har de ju inte velat sälja dig?
– De har velat behålla sin trupp och det får man respektera så klart.

Så nu har läget förändrats?
– Jag tror både deras och min plan har varit att så småningom sälja mig, att jag ska flytta mig till nästa steg. Om det blir nu eller om ett år får vi se.

Publicerad 2017-06-30 22:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto