Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

HIF:s anfallstalang jagas av Bayern München

Sillybloggen

16-årige Alex Timossi Andersson har lockat till sig intresse från toppklubbar runt om i Europa. Nu uppges Helsingborgs anfallstalang vara på väg till Bayern München – och HIF-tränaren Per-Ola Ljung bekräftar intresset.

– Vi har haft en dialog med dem (Bayern München) länge, att den rör sig i olika riktningar är bara naturligt. Inget är nytt, vi har gjort vad vi har kunnat tillsammans med Alex och hans familj. Med det enorma intresset som han har haft kring sig har väldigt många klubbar bett om att ta honom till sig, visa sina faciliteter och förklara sin plan, säger Ljung till Helsingborgs Dagblad.

Timossi Andersson har gjort fem inhopp i superettan den här säsongen och kom även med i målprotokollet mot Frej i mitten av maj. Han är smickrad över intresset och medger att det finns en dialog med klubben.

– Ja, det har vi, fast jag har inga kommentarer på något annat. Det är i framtiden och jag tar det som kommer nu med HIF. Jag tycker att det är jättekul, det är ju en av världens största klubbar, säger han till tidningen.

Annons
Publicerad 2017-07-17 15:28

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto