POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SCOTTISH PREMIERSHIP

Legendarens uppmaning till Celtic: "Det är dags för Henke nu"

Celtics legendariske mittfältare Stilijan Petrov hoppas att Henrik Larsson blir klubbens nye tränare.
- Stadion har varit tom och det är dags att fylla den igen. Det skulle inte finnas en tom stol där om Henrik Larsson återvände, säger han till the Herald Scotland. 

Stilijan Petrov och Henrik Larsson var länge lagkamrater i Celtic och när klubben nu återigen söker en nu manager hoppas bulgaren att hans förre lagkamrat får frågan - och tackar ja.
- Jag hoppas Henrik är rätt man. Jag skulle älska att se honom ta över. Om han får erbjudandet eller om han skulle tacka ja? Jag hoppas verkligen det, säger han och fortsätter.

- Det vore en bra utmaning för Henrik och en ära för honom också. Om jag tror att han är redo den här gången? Ja, det gör jag. Du vet aldrig om du är redo förrän du testar men jag tror verkligen att det är dags för Henrik Larsson.

Petrov spelade 228 matchen för klubben mellan 1999 och 2006. Många av dem tillsammans med Henrik Larsson som gjorde 221 matcher (och 174 mål!) mellan 1997 och 2004. Petrov ser nu Larsson som den perfekta lösningen, inte bara sportsligt utan även för att locka tillbaka fansen till arenan.

- Jag tror att fansen skulle älska att ha någon som Henrik där, med all den erfarenheten han har av både Celtic och europeisk fotboll. Han har bra kontakter och en start vinnarmentalitet. Stadion har varit tom och det är dags att fylla den igen. Det skulle inte finnas en tom stol där om Henrik Larsson återvände, det är helt säkert. 

Publicerad 2016-04-22 kl 08:13
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå