Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SKOTTLAND
1v

Lustig i ordfajt - sågas för sitt firande: "Man kan ha lite mer klass än så"

Foto: Bildbyrån.

Mikael Lustig sågades för sitt firande efter cupfinalen.
Nu slår landslagssvensken tillbaka.
- Jag kommer inte att springa ut på planen bara för att vara en snäll pojke, säger han till The Scottish Sun.

I söndags vann Celtic den skotska ligacupen, efter 1-0 mot Aberdeen. Mikael Lustig, som sin vana trogen fanns med i den skotska storklubbens elva, fick efter matchen kritik för att han skulle ha firat framför Aberdeens 19 åring Lewis Ferguson redan innan matchen var avslutad. Även Lustigs lagkamrat, lagkapten Scott Brown fick kritik för sitt agerande gentemot Ferguson

- Vi kan hantera det men det gör mig frustrerad när vissa av deras spelare firar framför en 19-åring som bara försökte göra bra ifrån sig, säger Aberdeens Graeme Shinnie till The Scottish Sun.

- Man kan ha lite mer klass än så. Jag vet inte varför de var ute efter Lewis. Det var så klart fajter under matchen, men du får fråga dem om det.

Lustig själv menar att han inte siktade in sig på just Ferguson, utan att agerandet i stället riktat sig mot motståndarlagets tränare.

- Jag trodde att slutsignalen gått. Jag sprang till Ryan (Christie, målskytten) för han hade gjort ett snyggt mål.

- De säger att jag var ute efter den 19-årige killen men jag skrek åt McInnes (Derek, Aberdeens tränare). Ibland är man kanske inte nöjd med saker och ting efteråt. Men det handlar om känslor och jag kommer inte att springa ut på planen för att bara vara en snäll pojke. Om de känner sig ledsna så ber jag om ursäkt. Det var en final och en pokal att vinna. Vi kommer aldrig att bli bästa vänner.

Publicerad 2018-12-04 kl 08:15
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons