Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SKOTTLAND
1v

Lustig kopplas ihop med AIK - men: "Vill stanna i Celtic"

Foto: Bildbyrån.

Mikael Lustig kopplas ihop med en flytt till AIK.
Detta efter att han deltog under Stockholmsklubbens guldfest. 
- Hade jag varit lite smart hade jag fattat att det skulle komma ut, säger Celtic-backen till Expressen

Celtics svenske landslagsback Mikael Lustig, 32, lämnade vintern 2012 Rosenborg för spel i den skotska storklubben och har sedan dess varit klubben trogen. I år är han inne på sin åttonde säsong i Celtic, men i sommar går kontraktet ut.

I november firade AIK guld - och lite oväntat var Lustig på plats för firandet, då Blågult tidigare hade samling i Stockholm. Det satte fart på rykten om en flytt till AIK. 

- Ja, och hade jag varit lite smart hade jag fattat att det skulle komma ut att jag var med dem och att det skulle börja ryktas. Men det var liksom inget mer med det. Sebastian Larsson ringde och visste att jag var i Stockholm och frågade om jag var sugen på att komma ut, säger han till Expressen. 

Lustigs framtid är ännu osäker. Celtic har en option för förlängning med svensken över ytterligare ett år, men det är oklart om den skotska klubben väljer att utnyttja den. Om svensken får bestämma, så stannar han gärna i Skottland. 

På en fråga om det blir flytt hem till Sverige och om AIK är aktuellt och han lämnar Celtic, så svarar han så här: 

- Nej, om det händer så får vi se. Inget är klart med att vi ska flytta hem i så fall, då kan det lika gärna bli något annat utomlands. Men jag hoppas vara kvar i Celtic, men om det inte blir så är jag säker på att jag hittar något där jag trivs. 

Lustig är totalt noterad för 29 framträdanden den här säsongen. 

Publicerad 2019-01-13 kl 10:11
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons