Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SKOTTLAND

Rivalscouten: "Osman Sow kunde ha spelat hos oss"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Osman Sow gör succé i Skottland. Nu avslöjar rivalkonkurrentens förre scout, Steve Marsella, att svensken lika väl kunde hamnat i Hibernian F.C.
- Han var enastående, säger han till Edingurgh News. 

Det var under den tiden som Osman Sow tillhörde PL-laget Crystal Palace som hans agent försökte ringa runt och väcka intresse hos andra klubbar. Framförallt var det ett lag som nappade; skotska Hibernian FC från Edinburgh.

- Jag såg en match när Osman spelade i U21-laget med Crystal Palace och var helt enastående. Han var stor, starkt och en riktigt bra anfallare, säger klubbens förre scout Steve Marsella till den skotska tidningen. 

- När jag kom tillbaka så sa jag till våran tränare Terry Butcher att han borde försöka värva svensken. Direkt efter detta så gick däremot Sow och skadade sig. Vi återvände däremot under januari 2014. Vi visste att Sow kunde vara frisk efter några månader, och att han skulle kunna erbjuda något till oss i slutet av säsongen.

Där tog det däremot affären stopp. Crystal Palaces sportchef, Iain Moody, tyckte att det var fel att skicka iväg spelare som var skadade och förhindrade svensken från en övergång. Man kom sedan muntligt överens om en övergång till sommaren, något som däremot sprack efter att Terry Butcher fått sparken av klubben under våren.

Istället så gick Osman Sow till lokalkonkurrenten Hearts där han i år gjort succé för den skotska nykomlingen.

Se svenskens underbara frisparksmål i spelaren ovanför.

Publicerad 2016-02-04 kl 12:50
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons