TV: Celtic vände underläge och tog 19:e raka ligasegern - Dembélé med hattrick

Scottish Premiership

Celtic är ostoppbara i den skotska ligan. St Johnstone hade ledningen, men seriesuveränen vände och tog 19:e raka segern i ligaspelet.

Celtic har varit omöjliga att stoppa i den skotska ligan den här säsongen. I söndagens möte med St Johnstone hamnade de grönvita i underläge med 2-1 och gick ut till den andra halvleken med det resultatet.

Men i den andra halvleken vände seriesuveränen, mycket tack vare ett hattrick av Moussa Dembélé. Svenske högerbacken Mikael Lustig stod för en fin assist till Dembélés 3-2-mål. Dessutom låg han bakom Celtics magiska 5-2-mål där Lustig stod för en rabona-pass.

5-2-segern var Celtics 19:e raka i ligan. På 24 omgångar har laget bara tappat två poäng. Matchen mot St Johnstone var Celtics 29:e match den här säsongen, och ännu har man inte förlorat. Det är första gången någonsin som klubben har en sådan lång svit ända från början av säsongen.

Publicerad 2017-02-05 kl 16:05