POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Sorry Lagerbäck – City-backen nobbar Nigeria och VM

Manchester Citys Nedum Onuoha hade möjligheten att byta nationalitet för att få spela VM med Nigeria. Men mittacken väljer att avvakta med beslutet och nobbar därmed Lars Lagerbäck.

Manchester Citys Nedum Onuoha spelade senast i somras U21-EM i Sverige för sitt England, men hade alltså möjligheten att representera Lars Lagerbäcks a-landslag eftersom han är född i Nigeria. Lagerbäck och Onuoha har tagit ett snack och enligt engelsk press har mittbacken valt att avvakta med sitt nationalitetsbeslut.
– Lars Lagerbäck tittar nu efter en ersättare till Onuoha eftersom City-spelaren sagt att han inte tänker ta något beslut om framtiden än, säger Nigerias presschef Peterside Idah enligt BBC Sport.

Presschefen är ändå nöjd med att Onuoha tog kontakt med Lagerbäck och förde en dialog kring framtiden, något som förbundskaptenen ska ha full förståelse för.
– Vi gjorde vad vi kunde för att få med honom, men vi respekterar samtidigt att han inte kan ta det här beslutet, tillägger presschefen.

Nedum Onuoha kommer förmodligen inte att ta en plats i Englands VM-trupp i sommar, men hoppas kunna få svar på om han är ett namn för framtiden i England.

Publicerad 2010-04-21 kl 15:31
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå