POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SPANIEN

18-åringen stal showen i Suarez debut: "Glad över min debut"

Foto: AP

Munir El Haddadi firar ett av sina mål med Dani Alves och Leo Messi

BARCELONA. FC Barcelona spelade säsongens första hemmamatch och tonåringen Munir El Haddadi stal showen från världsstjärnorna med två mål.

- Mitt självförtroende blir bara bättre och bättre, sade supertalangen efter matchen.

Fotbollskanalen var på plats när FC Barcelona tog emot mexikanska Club León FC i Joan Gamper Trophy på Camp Nou. Matchen var säsongens första hemmamatch för katalanerna och Luis Enriqué valde att ge samtliga friska spelare chansen.

Något som betydde att Luis Suárez debuterade samt att både Neymar och Messi spelade sin första klubblags match för säsongen. Men det var ungdomarna som stal showen och mest av alla lyste Munir El Haddadi och Sergi Samper, båda födda 1995.

Samper bjöd på en hel del passningskonst medan Munir stod för två mål under sin debut på Camp Nou.

- Vi kan varandra bra och idag stämde det för oss alla [ungdomsspelare]. Jag är väldigt glad över min debut på Camp Nou och att jag kunde göra två mål, säger Munir i mixade zonen efter matchen.

Det var andra matchen i rad för FC Barcelona som Munir gjorde två mål vilket gör honom till truppens bästa målskytt under försäsongen.

- Fjolsäsongen var väldigt bra då jag började i ungdomslagen för att sedan ta en plats i B-laget och sedan försäsongen började har jag känt ett stort självförtroende och det har bara blivit bättre och bättre.

Hur det är att dela omklädningsrum med världsspelare som Neymar, Messi och Suárez hade 18-åringen svårt att förklara.

- Jag vet inte vad jag ska säga, det går inte att förklara men man känner en enorm stolthet över att får vara i samma omklädningsrum som dem.

Gerard Deulofeu lämnade i dagarna Barcelona för att gå på lån till Sevilla och i Spanien har det ryktats att Munirs framsteg är orsaken till att det inte längre finns plats för Deulofeu. Men tonåringen vill inte ta ut något i förhand.

Jag vet inte om Luis Enrique har mig i sina planer, i vilket fall ska jag fortsätta på samma bana och jobba hårt, så får vi se vad som händer, säger Munir i den mixade zonen efter matchen.

Publicerad 2014-08-19 kl 07:07
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå