Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

345 000 tröjor första 48 timmarna

Foto: AP

James Rodriguez tröja i Real Madrid har gått som smör i solsken sedan han kritade på i tisdags - drygt 7 000 tröjor i timmen för att vara exakt. 

Real Madrid är på god väg att tjäna tillbaka den enorma summa de betalade för att få James Rodriguez till Madrid. Enligt uppgift i Spanien har de sålt runt 345 000 James Rodriguez-tröjor de första 48 timmarna vilket till styckpriset 75 Euro ger en total intäkt på 120 miljoner kronordirekt ner i Real Madrids ficka. 

44 000 Real Madrid-fans fanns på plats när James Rodriguez presenterades på Santiago Bernabéu i tisdags och sedan dess har det varit rusning efter spelarens tröja över hela världen. Över 7 000 tröjor har sålts i timmen 

- Man förväntar sig att spelaren kommer att sälja lika mycket produkter som Cristiano Ronaldo som har sålt över en miljon tröjor sedan han kom till Real Madrid, säger Gerardo Molina, som är professor i Sports Marketing, till den spanska tidningen Sport.

- Real Madrid har haft Luis Figo, Zinedine Zidane, Ronaldo och David Beckham men ingen av dem kom i närheten av det här. 

Publicerad 2014-07-24 kl 19:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons