Alexander Isak nätade i första matchen för Real Sociedad - som inledde försäsongen med vinst

La Liga

Alexander Isak spelade sin första match med Real Sociedad mot Lagun Onak.
Då slog svensken till direkt, när "La Real" vann med 5-0.

Alexander Isak lämnade inför säsongen Borussia Dortmund och till Real Sociedad. Under lördagen spelade han sin första match för klubben - och slog till direkt.

Den baskiska klubben mötte Lagun Onak i första träningsmatchen för sommaren och den svenske anfallaren hittade in i målprotokollet redan i första halvleken. Isak startade som anfallare och gjorde 3-0 efter en halvtimmes spel.

Anfallaren tog med sig in bollen i straffområdet på vänsterkanten och dribblade bort en försvarare innan han kyligt placerade bollen i bortre hörnet med vänsterfoten.

Isak byttes ut i halvtid när tränaren Imanol Alguacil valde att byta samtliga elva spelare på planen och ge en ny elva chansen i andra halvlek.

Matchen slutade med en 5-0-seger för Real Sociedad, efter att laget gjort ytterligare två mål i andra halvlek.

Publicerad 2019-07-13 kl 20:50