Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Allt var inte mörker för Zlatan i Barcelona: "Fotboll från en annan planet"

Foto: SCANPIX

BARCELONA. Han har klagat på mycket från sin tid i Barcelona men Zlatan har även goda minnen från Spanien.

- Det var fotboll från en annan planet, jag älskade det, säger svensken i en intervju med The Guardian.

Tiden i Barcelona gick inte helt som Zlatan Ibrahimovic hade tänkt sig och när han pratar om tiden i Spanien är det ofta den dåliga relationen med Josep Guardiola som kommer upp. Men svensken har också bra minnen från Barçatiden som han berättar i en intervju med The Guardian.

- Det Barcelona jag var i var nog det bästa laget i historien. Deras fotboll var vacker. När vi förberedde oss för en match så visste jag att vi hade vunnit redan innan vi hade startat. Jag tittade på spelarna runt om mig och såg Messi, Iniesta, Xavi, Puyol, Piqué, Dani Alves och Busquets. Otroligt. Det var fotboll från en annan planet och jag älskade det. Det var tekniskt perfekt.

Trots det har Zlatan kritiserat sina förra lagkamrater i Barcelona för att agera som skolpojkar.

- De var så disciplinerade. De är superstjärnor men det var som - inte en skola men en plats med otrolig disciplin. De var villiga att göra allt tränaren sa åt dem. När du åker till Italien är det annorlunda. Då har du 22 stora personligheter och alla tycker att att de är bäst i världen.

I intervjun berättar han även att en av de bästa matcherna i hans karriär kom i Barcelonatröjan. Då han gjorde två mål mot Arsenal i Champions League 2010.

- Matchen mot Arsenal är en av de bästa matcherna jag någonsin spelat. De första 30 minuterna var helt galna, säger Zlatan till The Guardian.

Publicerad 2014-10-08 kl 12:32
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons