Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Ancelotti: "Vill inte vara den som gör att Casillas lämnar"

Foto: AP

BARCELONA. Efter Iker Casillas stormatch i Champions League fortsätter målvaktsdebatten i Madrid

Och Ancelotti har talat.

- Jag vill inte vara den som gör att Casillas lämnar, säger tränaren till Onda Cero.

Målvaktsdebatten i Real Madrid fortsätter och efter att Iker Casillas stått för en otrolig match i Champions League mot Juventus höjs rösterna ännu en gång för att Iker borde vara förstamålvakt i Real Madrid.

Men Carlo Ancelotti väljer att stå kvar vid det beslut han tog under försäsongen om att Diego López går före i ligaspelet.

- Att välja målvakt är ett beslut som är otroligt komplicerat när man har två målvakter på samma nivå. Iker och Diego är två fenomen. Räddningarna som Casillas gjorde mot Juventus visar hur bra han är, men jag tog beslutet under försäsongen när Diego López, som började tidigare, var i en bättre fysisk form, säger Madridtränaren till spanska radiokanalen Onda Cero.

Men Ancelotti är även tydlig om att han inte vill vara den som får Iker Casillas att lämna klubben utan att han istället vill se Madrid-kaptenen lyfta Champions League bucklan i maj.

- Jag vill inte vara tränaren som gör det möjligt för Casillas att lämna. Jag vill vara tränaren som gör det möjligt för Casillas att lyfta La Décima.

Alexanda Jonson

Publicerad 2013-11-08 kl 13:48
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons