Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Anna Brolins La Liga - Barcelonaderby

I helgens avsnitt av Anna Brolins La Liga är det fokusering på det katalanska derbyt mellan storspelande Barcelona och lillebror Espanyol. Toppen mot botten i tabellen och och dessutom mellan två stadsrivaler.

Och läget i lagen är verkligen de motsatta. Medan Barcelona är i sitt livs form hotas Espanyol av nedflyttning och det med en splitterny arena som står klar till nästa säsong.

Vår reporter Anna Brolin följer krislaget Espanyol veckan före det prestigefyllda derbyt och diskuterar krisläget med såväl frustrerade supportrar som marknadschefer och spelare som Sergio Sanchez och den nye tränaren Mauricio Puchettino.

Dessutom får vår reporter vara med och plantera gräs på innerplanen på den nya Espanyolarenan och besöka motståndaren Leo Messis favoritrestaurang i Barcelona.

Programmet sänds på söndag klockan 16:35 på TV4 Sport, men redan nu kan ni höra espanyols Sergio Sanchez och nye tränaren Mauricio Puchettino resonera kring tabelljumbons chanser i lördagens derby. En match ni kan följa i TV4 Sport med start klockan 20:00.

Publicerad 2009-02-21 kl 16:13
Annons
Annons
Annons