Asllani och Jakobsson målade - när Real vann med förkrossande 8-1

3-0 i paus.
8-1 vid full tid.
Real Madrid fullständigt krossade Espanyol på bortaplan.

Real Madrid, med Kosovare Asllani och Sofia Jakobsson från start, gästade under söndagen Espanyol i Primera División Femenina. Och det fanns bara ett lag på planen den här eftermiddagen, nämligen Real Madrid.

Gästerna tog ledningen efter nio minuter genom Olga Carmona, framspelad av Sofia Jakobsson. Med drygt tio minuter kvar till paus utökade Real sin ledning till 2-0 genom Chioma Ubogagu. Innan första 45 var över stod det 3-0. 3-0-målskytt? Carmona på nytt, framspelad av Jakobsson på nytt.

Espanyol reducerade omgående i den andra halvleken men kort därefter gjorde Asllani 4-1 innan Jakobsson tio minuter därpå utökade till 5-1. Svenskduon fick därefter lämna planen och kunde från sidlinjen se på när Real Madrid gjorde ytterligare tre mål, vilket skrev slutresultatet till förkrossande 8-1.

8-1-segern gör att Real Madrid är ny tabelltvåa, laget är en poäng bakom Granadilla Tenerife.

Publicerad 2020-12-13 kl 15:20