POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SPANIEN
4v

Asllani om drömflytten: ”Att bli presenterad av dem – jag kan inte sätta ord på det”

Foto: Bildbyrån/Twitter

Kosovare Asllani har hållit på Real Madrid hela livet.
Nu har hon, som första spelare, skriver på för laget.
- Det är historiskt att vara den första. Att bli presenterad av dem. Jag kan inte sätta ord på det, säger hon till Sportbladet.

Kosovare Asllani blev tidigare under onsdagen presenterad av CD Tacon. Hon blev då den första att skriva på för klubben efter att samarbetet med Real Madrid presenterats, som innebär att klubben kommer att döpas om och bära Reals färger från och med nästa säsong.

- Det är historiskt att vara den första. Att bli presenterad av dem. Jag kan inte sätta ord på det, säger Asllani till Sportbladet.

Mittfältskuggen från Sveriges bronslag i sommarens VM menar att steget för Real Madrid att även ha ett lag på damsidan är rätt. Under den kommande säsongen kommer de att spelare och träna på Real Madrids träningsanläggning. Asllani är övertygad om att laget kommer att bli ett storlag i framtiden.

- Det är Real Madrid. Vi ska alltid vinna. Första året handlar om att bygga ett helt nytt lag, få in spelare och anpassa oss så snabbt som möjligt. Jag har varit i Manchester City också, det var stort, men när jag gick runt på Real Madrids anläggning kändes historien. Det är historisk mark. Då visste jag att jag vill hjälpa dem att vinna titlar, säger Asllani.

Asllani, som inte gjort någon hemlighet av att hon är en ”Madrista”, har tidigare legat på Real Madrid för att de inte har haft något damlag. När de nu har gjort det blev hon den första spelaren att skriva under för klubben.

- De har alltid varit den största klubben i världen. Så är det bara. När jag växte upp var det favoritlaget och Ronaldo min förebild. Alla som känner mig vet att jag är madridista, att jag alltid velat att de ska starta ett damlag och har pushat lite medialt mot dem.

Publicerad 2019-07-18 kl 22:39
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå