Primera División Femenina

Sex mål på fem matcher.
Kosovare Asllani sköt tre poäng till Real Madrid under söndagen.

Se Asllanis två mål i spelaren.

Efter 4-0-förlusten mot Barcelona i premiären har Real Madrid nu hittat formen. Premiärförlusten följdes upp med ett kryss borta mot Valencia, därefter tog Madrid-klubben två segrar (Rayo Vallecano 3-1 och Deportivo 3-0).

Under söndagen väntade säsongens femte ligamatch när Real Madrid gästade Eibar. Efter en mållös halvlek gjorde Kosovare Asllani 1-0 på straff två minuter in på den andra halvleken.  Tolv minuter senare tilldelades Real Madrid straff på nytt och återigen klev den svenska landslagsstjärnan fram – och gjorde mål.

Eibar reducerade därefter innan Marta Cardona punkterade mötet när hon gjorde 3-1 för Real Madrid i den 78:e minuten.

3-1-segern gör att Real nu har tre raka segrar och placerar sig på femteplats i tabellen med sina tio poäng. Toppar tabellen gör Atlético Madrid på 13 poäng. Asllani? Hon har nu gjort sex mål på fem matcher, vilket hon toppar skytteligan på.

Sofia Jakobsson blev utbytt strax innan full tid.

Publicerad 2020-11-08 kl 14:08