Aspas avgjorde för Celta - Guidetti mållös

La Liga

John Guidetti spelade drygt 70 minuter för Celta Vigo i mötet med Eibar i cupen.
Ersättaren Iago Aspas fixade sedan en 1-0-seger för Celta.

Celta Vigo hade med sig 2-1 från bortamötet med Eibar i den spanska cupens sextondelsfinal. I hemmamötet fick John Guidetti chansen från start i ett Celta som vilade flera spelare.

Den första halvleken blev chansfattig. 0-0 stod sig in i pausvilan. I den andra halvleken kom båda lagen närmare att spräcka målnollan, och målet skulle komma sent.

John Guidetti byttes ut i den 72:a minuten och ersattes av Iago Aspas. Aspas fixade straff i den 90:e minuten och placerade säkert in matchens enda mål.

Celta är därmed vidare till åttondelsfinal med totalt 3-1.

Lagens startelvor:

Celta: Sergio - Mallo, Cabral, Fontàs, Jonny - Radoja, Méndez, Hernández - Mor, Guidetti, Hjulsager.

Eibar: Dmitrovic - Capa, Gálvez, Lombán, Cote - Peña, Jordán, Sarriegi, Bebé - García, Charles.