POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SPANIEN

Återvändarna presenterades av Barcelona

BARCELONA. Rafinha Alcántara och Gerard Deulofeu har återvänt till Barcelona efter lån i Celta de Vigo respektive Everton.

- Jag är väldigt glad, jag har saknat allt detta, säger Deulofeu till klubbens officiella tv-kanal.

Under tisdagen presenterades Gerard Deulofeu och Rafinha Alcántara på Camp Nou, efter att ha återvänt till den katalanska klubben.

Rafinha kom till klubbens ungdomslag från Celta de Vigo som 13-åring 2006, ett år efter att hans storebror Thiago kommit till den katalanska klubben. Han tog steget upp i Barças B-lag 2011 innan han i lånades ut till sin gamla klubb Celta de Vigo under den föregående säsongen.

- Under sju år lärde jag mig spelet här och jag är väldigt glad över att vara tillbaka, det är en stor utmaning för mig. Jag vill lära mig från de briljanta spelarna som finns här, säger Rafinha till Barça TV.

I Celta spelade Rafinha under den nya Barcelonatränaren Luis Enrique och han har bara positiva ord om sin tränare.

- Luis Enrique är en person som alltid ser till att han gör bra ifrån sig, säger Rafinha.

Gerard Deulofeu som kom till Barcelonas ungdomslag som nioåring 2003, tog även han steget upp i B-laget 2011. Deulofeu har spenderat säsongen på lån i Everton där det blev det totalt 25 matcher och tre mål för katalanen.

- Jag är väldigt glad, jag har saknat allt detta. Jag vet hur stor konkurrens det är för att ta en plats här, men det ser jag som något positivt. Jag vet vilken fotboll jag kan erbjuda och jag ska göra mitt bästa för att hjälpa till. Jag vill vinna titlar och tillföra så mycket som jag bara kan, säger Deulofeu till Barça TV.

Båda spelarna kommer ta plats i Luis Enriques a-lagstrupp för säsongen 2014/15.

Publicerad 2014-06-04 kl 16:15
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå