Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

"Atletico försökte skapa en våldsam match"

Foto: Scanpix.

Nästa

Avbryt
Försök igen

BARCELONA. Det blev en tuff match när Atlético tog emot Real Madrid på Vicente Calderón, lite för tufft enligt Carlo Ancelotti.

- Atlético försökte skapa en våldsam match, sade han efteråt.

Atlético Madrid tog emot Real Madrid i på Vicente Calderón under lördagskvällen. En match som Real Madrid tränaren Carlo Ancelotti menar blivit lite väl våldsam.

- Atlético har försökt göra det till en våldsam match. Vi spelar inte på det sättet, vi försökte spela och lyckades med det i slutet. En poäng är en poäng. Det var en svår match eftersom vi försökte spela, vilket inte var så lätt, säger Ancelotti på presskonferensen efter matchen.

Även om Real Madrid tagit ledningen redan i den tredje matchminuten genom Benzema så kunde Atlético gå till halvtidsvila med en 2-1 ledning. I slutet av matchen kunde dock Real Madrid kvittera till 2-2 och Ancelotti tror att det var Atlétis trötthet som gjort det möjligt.

- Vi hade inget tålamod i den första halvleken. När Atlético stängde ner kunde vi inte gå tillbaka och spela på den andra kanten. Jag tror att det blev lättare i slutet eftersom Atlético var lite trötta och inte kunde pressa likt de gjort i den första.

Juanfran håller inte med Ancelotti och att Atléti spelar våldsamt, utan menar att de bara är staka.

- Vi är ett starkt lag men vi är inte våldsamma, vi skadar ingen. Vi kommer kriga till slutet, det ska inte finnas någon tvekan, säger Juanfran enligt Marca.

Matchen slutade 2-2 och Real Madrid fortsätter att toppa la liga på 64 poäng, en poäng ner till Barcelona och tre till Atético.

Publicerad 2014-03-03 kl 12:17
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons