Atletico hänger på Barcelona - vägrar förlora

Spanien

Barcelona tog sin sjätte raka seger i ligaupptakten - då svarade Atletico Madrid med att göra detsamma.

Barcelona är fortsatte skuggat i La Ligas topp. Mot Sociedad tog de sin sjätte seger på raken, men samma perfekta segersvit innehas av Atletico Madrid. Diego Costa gjorde två mål i första halvlek och Oreol Riera reducerade.
Den andra blev mållös och matchen slutade 2-1. Men hemmafansen fick i alla fall läge att jubla i andra halvlek. David Villa skadade sig i helgen och det var oklart om han kunde spela. I den 63:e minuten kom det lugnande beskedet när han byttes in.

Publicerad 2013-09-24 kl 23:58