Atlético Madrid får vänta på första vinsten

Spanien

Det var nära att Atlético Madrid tog försäsongens första vinst. Men trots tvåmålsledning i andra halvlek fick laget bara oavgjort mot mexikanska Tigres.

Efter att ha förlorat de två första matcherna på sin försäsongsturné i Mexiko ställde Atlético Madrids tränare Javier Aguirre ett starkt lag på banan i mötet med mexikanska UANL Tigres. Och det gick nästan vägen. Trots

Efter en mållös första halvlek gjorde nyförvärvet från Ajax, John Heitinga, sitt första mål för Atlético i 58:e minuten. Blott fyra minuter senare utökade Diego Forlan lagets ledning till 0-2. Tigres kunde dock både reducera och kvittera innan matchen var över.

Laguppställningar:
Tigres : Óscar Pérez; Diego Martínez, Hugo Sánchez (46, Cerda), Erik Martínez (52, Jiménez), Jonathán de León (69, Viniegra); Guillermo Marino, Lucas Ayala, José Rivas, Julio Aguilar (46, Benítez), Francisco Fonseca y Blás Pérez.

Atlético de Madrid: Gregory Coupet; Mariano Pernía, Luis Amaranto Perea, Juan Valera (60, Seiteridis), John Heitinga; Paulo Assuncao, Maxi Rodríguez (55, De las Cuevas), Simao (m.55, Reyes), Cléber Santana (66, Raúl García); Sinama Pongolle (64, Ramos) y Diego Forlán.

Mål: 0-1, 58’: John Heitinga; 0-2, 62’: Diego Forlán; 1-2, 75’: Blás Pérez; 2-2, 79: Manuel Viniegra.

Publicerad 2008-07-20 kl 11:04