Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Atletico-talangens stora tavla: Köpte skor i Reals supporterbutik

Atletico Madrid-talangen Oliver Torres var i desperat behov av nya fotbollsskor. Då valde han sämsta tänkbara inköpsställe: Real Madrids supporterbutik.
”Det var en nödsituation, betvivla inte min lojalitet”, twittrar han.

Den blott 17-årige Torres hade förmodligen bara tänkt sig att snabbt slinka in i affären, göra det han skulle, för att sedan obemärkt sticka därifrån. Men den planen omkullkastades helt – när det visade sig att flera privatpersoner kände igen honom och började fotografera.

Sedan blev det liv i luckan. På twitter anklagades Torres, vars La Liga-debut klarades av mot Levante i söndags, för att ha dolda sympatier för ”Atletis” värsta rival. Något som naturligtvis inte uppskattades bland fansen.

”Jag behövde bara ett bar nya skor och alltsammans var en nödsituation. Betvivla inte min lojalitet för Atletico”, skriver han på twitter.

På sistone har Torres tagit flera kliv i sin utveckling och många ser honom som en tänkbar ersättare för den flyktade Diego Ribas på mittfältet. Dessutom uppges många klubbar, däribland Chelsea, vara intresserade av att värva honom.

- Jag tror att det som hände nu får Oliver att växa och förstå sin omgivning… Och att bli mer försiktig”, säger managern Diego Simeone apropå uppståndelsen kring skoköpet.

Publicerad 2012-08-23 kl 16:37
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons