Atletico tog stark poäng mot Barca på Camp Nou

La Liga

Det vankades stormöte i La Liga när Barcelona tar emot Atletico Madrid på Camp Nou. Atletico Madrid krigade sig till en stark poäng på bortaplan.

Första halvlek var inte speciellt imponerande rent spelmässigt. Barcelona hade som förväntat störst bollinnehav och dominerade spelet medan Atletico satsade på snabba kontringar.

Det blev dock hemmalaget som spräckte nollan. Ivan Rakitic nickade in 1-0 strax innan halvtid, efter en crossboll från Andres Iniesta.

Kvitteringen kom i den 60:e minuten. Angel Correa sköt in 1-1 bakom Ter Stegen i Barca-målet.

Matchen slutade även 1-1 och Atletico tog med sig en stark bortapoäng hem till Madrid..

Barcelona: Ter Stegen; Sergi, Pique, Mascherano, Alba; Busquets, Rakitic, Iniesta; Messi, Suarez, Neymar.

Atletico: Oblak; Juanfran, Godin, Savic, F.Luis; Gabi, Koke, Saul, Carrasco; Gameiro, Griezmann.