Atlético vann - och satte ytterligare press på toppkonkurrenterna

Spanien

Miranda och Diego Costa hittade rätt mot Elche.
Och Atlético Madrid satte ytterligare press på Real Madrid och Barcelona.

Epilogen i den spanska ligan kommer bli gastkramande. Atlético Madrids match mot Elche under fredagen inledde den 34:e omgången i La Liga och efter vissa problem kunde Diego Simoenes gäng ta hem alla tre poäng.

Men det såg inte ut att vara Atlético Madrids dag. I inledningen av den andra halvleken missade David Villa straff – och det såg ut att vara en sån där dag när det inte fungerade.

Men så i den 72:a minuten kom målet. Miranda nådde högst på en hörna och kunde knoppa in 1–0.

I slutet av matchen fick Atlético Madrid sin andra straff – och då klev stjärnan Diego Costa fram och förvaltade den väl.

Nu får vi se hur Real Madrid och Barcelona svarar på Atlético Madrids 2–0-seger.

Publicerad 2014-04-18 kl 22:32