Atléticos fiasko - åkte ur cupen efter dramatiskt slutskede

La Liga

Atlético Madrid såg ut att avancera i Copa del Rey.
Då kvitterade Girona i 88:e minuten och slog ut storklubben.

Atlético Madrid kryssade i första mötet till 1-1 med Girona i åttondelsfinalen i den spanska cupen Copa del Rey. I kväll hade laget ett utmärkt läge att ta sig vidare med spel på hemmaplan i returmötet på Wandra Metropolitano. Så blev det däremot inte.

Atleético tog redan i den tolfte minuten ledningen genom Nikola Kalinic, men gick till halvtidsvila till 1-1 efter kvitteringsmål av Valery Fernandez i bortalaget. I andra halvlek fortsatte matchen att svänga, men när Antoine Griezmann prickade in 3-2 i den 84:e minuten verkade sista ordet vara sagt - Atlético till kvartsfinal.

Trots det lyckades Diego Simeones manskap inte hålla ihop det och tappade i den 88:e minuten in 3-3 efter mål av Seydou Doumbia, tidigare i bland annat Newcastle och Roma. Fiaskot var därmed fullbordat, Atlético Madrid utslaget i åttondelsfinalen.

Publicerad 2019-01-16 kl 21:53