Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Avgjorde för Barcelona - hyllade pappa

Foto: AP

Tito Vilanova

BARCELONA. Adriá Vilanova avgjorde för Barcelonas U18-lag med en nick i 87:e minuten. Hur han firade?
Genom att hedra sin pappa - gamle Barcelonatränaren Tito Vilanova.

FC Barcelonas U-18 lag tog under helgen emot Manellu i en match som länge såg ut att sluta oavgjort. Men i den 87 minuten nickade 17-åriga Adrià Vilanova in segermålet och han firade på ett speciellt sätt.

På läktaren fanns Tito Vilanova tillsammans med sin fru Montse och i ren lycka formade Adrià ett T med sina armar riktat mot pappa Tito på läktaren.

Det var en cancersjukdom som gjorde att Tito Vilanova tvingades lämna sin post som tränare för FC Barcelona i början av säsongen. Men sonen har fortsatt i klubben och det på ett imponerande sätt.

Även om det har varit ett jobbigt år vid sidan av planen för Adrià Vilanova, så har det på planen varit annorlunda. Vilanova den yngre har varit en av de bästa spelarna i Barcelonas Juvenil B lag. Mittbacken har imponerat så pass att Titos ersättare Tata Martino valt att låta ynglingen träna med A-laget och idolen Gerard Piqué vid ett tillfälle.

Efter matchen mot Manellu la Adrià ut en video på målet på sin Instagram med texten: “Den första vinsten 2014 med 1-0, fantastiskt jobb av laget ända till slutet. Här är videon på målet från dagens match. Målet dedikerar jag till publiken och min pappa”

Publicerad 2014-01-14 kl 15:54
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons