Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Bakslaget för Guidetti - konkurrenten blir kvar i klubben

Foto: RC Celta De Vigo

John Guidetti ansågs köpas in som ersättare till Joaquín Larrivey vars flytt till Norwich såg ut att vara klar. Nu har affären spruckit och anfallaren återvänder till Celta Vigo. 

När den svenska anfallsstjärnan skrev på för Celta Vigo beskrevs han i spanska medier som ersättare till den 30-årige Joaquín Larrivey. Argentinaren var överens med Premier League-nykomlingen Norwich om en flytt och hade redan flygit över till de brittiska öarna för att göra läkarundersökning. Klubbarna hade också gjort upp en affär på omkring två miljoner euro.

Nu rapporterar spanska AS om att flytten spruckit och att Larrivey nu återvänder till Spanien. Enligt tidningen ska Norwich helt plötsligt sagt nej och stoppat hela affären, något som fått spelarens agent att rasa.

- Det har inte varit några problem som kan ha lett till detta. Inte heller har det skett någon förändring bland personerna i affären. Det här är en total brist på allvar, professionalism och etik från Norwich, säger spelarens agent till sajten Fichajes.com enligt lokaltidningen Faro De Vigo.

Nu återstår frågan vad det här kommer att betyda för John Guidetti. Ifall 30-åringen blir kvar i klubben kan svensken riskera att hamna bakom argentinaren i rangordning och bli en reservanfallare i klubben.

Joaquín Larrivey som i år stod för 11 mål i La Liga har dock andra bud på bordet. Bland annat så finns det intresse från Dubai, något som nu kan bli aktuellt om han inte väljer att stanna i Celta Vigo.

Publicerad 2015-07-13 kl 13:58
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons