POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SPANIEN

Barca frias för Neymarvärvningen - "Inga bevis på fel"

Foto: SCANPIX

Efter blåsvädret runt Neymarvärvningen frias nu FC Barcelona av det spanska ligaförbundet. "Det finns inga bevis för att Barcelona ska ha gjort fel" skriver ligaförbundet.

FC Barcelona har anklagats för skattefusk med värvningen av Neymar, anklagelser som ledde till att klubbens dåvarande president Sandro Rosell avgick från sin post tidigare i år. Men nu har det spanska ligaförbundet LFP beslutat att fria klubben från alla misstankar om felaktigheter i och med värvningen av Neymar.

LFP har granskat affären men ska enligt ett uttalande som FC Barcelona presenterar på sin hemsida inte hittat några felaktigheter med värvningen.

"FC Barcelona vill uttrycka tillfredsställelse över det beslut som LFP kommit fram till vilket visar att där inte finns några bevis för felaktigheter i samband med värvningen av Neymar Jr."

Enligt klubbens hemsida ska beslutet från LFP ha tagits förra onsdagen och publicerats under fredagen.

"Där finns inga bevis för att klubben gjort något som bryter mot LFPs regelverk. Som resultat av detta kommer inga ytterligare åtgärder göras i ärendet," säger LFP i ett uttalande.

FC Barcelona skriver även på sin hemsida att klubben kommer fortsätta att ge ut alla de dokument som efterfrågas i ärendet.

Klubben granskas även av det spanska rättsväsendet och det återstår att se vad de tar för slutsats i ärendet.

Publicerad 2014-04-29 kl 11:03
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå