Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Barcafanet Ajdarevic är säker: "Barcelona vinner El Clásico"

Foto: Scanpix

Astrit Ajdarevic

IFK Norrköpings Astrit Ajdarevic tror och hoppas på sitt favoritlag Barcelona inför lördagens superdrabbning.
- Barcelona vinner med 4-1, säger han till fotbollskanalen.se.

Inför helgens tungviktsmöte mellan Barcelona och Real Madrid ringde fotbollskanalen.se upp IFK Norrköping-stjärnan Astrit Ajdarevic – passionerad Barcasupporter – som tror på ytterligare en underhållande match mellan lagen.

- Det kommer att bli en bra match med mycket fart, som de senaste två-tre årens El Clásicon. Jag tror att Barca vinner till slut, säger han till fotbollskanalen.se

Med hur mycket?

- 4-1.  Jag måste tro på det.

Vinner Barcelona La Liga då?

- Vinner dem (Barcelona) nu imorgon kommer Real att darra väldigt mycket. De (Real Madrid) har väldigt mycket press på sig och när dem möter de små lagen, så blir varje match som en cupfinal för de mindre lagen. De (Real) måste prestera på topp då. Men man vet ju inte, jag hoppas ju det.

Rivaliteten mellan de spanska storklubbarna är oerhört påtaglig och för Ajdarevic handlar det om kärlek till den ena klubben och hat mot den andra klubben. 21-åringen har även i en tidigare intervju uttryckt att Real Madrid är ett ”bajslag”.

- (Haha) Det är ju så när man håller på Barca, då finns inte Real Madrid. Jag gillar inte Real Madrid, jag tycker inte om dem bara.

Varför inte?

- Det är köpeslag, jag gillar inte köpeslag. Man ska börja från grunden som Barcelona. De har en egen filosofi, det har inte Real Madrid. De har EN bra grej i Real Madrid och det är Mourinho, allt annat är ingenting att ha.

Förutom lördagens El Clásico kan även ärkerivalerna drabba samman i en glödhet Champions League-final i slutet på maj - men det hoppas inte Ajdarevic på.

- Jag hoppas att det blir Bayern München mot Barcelona. Det vore kul att få se ett lag som har finalen på hemmaplan, det har inte hänt på väldigt länge. Sen tror jag att Bayern är starkare är Real Madrid.

Kan Barcelona stå emot det enorma hemmatrycket i en final i München?

- Har man spelat på Camp Nou så klarar man vilket tryck som helst, så jag tror inte att dem tänker på det. Är gräset kort och lite blött då är det inte många som kan stoppa dem, avslutar Ajdarevic med.

Lördagens El Clásico kan du se i Canal plus eller beställa via C Sports HÄR. Matchstart är 20.00.

Publicerad 2012-04-20 kl 13:50
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons