Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Barcas mardröm: Messi fotskadad - kan missa helgens match

Foto: Scanpix

BARCELONA. Lionel Messi missade Argentinas matcher mot El Salvador och Ecuador och är osäker inför helgens ligamatch med Barcelona.
- Han har jätteont i foten, säger Argentinas förbundskapten Tata Martino.

Under förra veckan dementerade Argentina att Lionel Messi skulle ha större besvär med sin fot.

”Messi har genomgått tester pågrund av tåsmärtor, men det har inte visat någon skada” skrev förbundet på sin officiella hemsida.

Det argentinska landslaget och FC Barcelona gick ut med att spelaren var okej och skulle stanna med landslaget i USA. Men Messi har därefter tränat för sig själv och missat lagets båda matcher mot El Salvador och Ecuador.

Bara blivit värre
Enligt den argentinska förbundskaptenen Tata Martino har argentinarens smärtor bara blivit värre från dag till dag.

- Den första dagen tränade han bra, den andra hade han besvär och den tredje kunde han knappt sätta på sig fotbollsskorna, sade Martino efter att Lionel Messi missat matchen mot El Salvador.

Messi missade sedan även matchen mot Ecuador och efteråt ville Martino be om ursäkt till alla som kommit för att se argentinaren spela.

- Vi väntade på Messi till sista stund. Men han kunde inte spela. Han har jätteont i foten och svårt att sätta på sig skorna. Det gick inte. Jag vill be om ursäkt till alla de som kommit hit för att se honom spela, säger Martino enligt Marca.

Osäker till helgen
Enligt den spanska radiokanalen Cope har Messi haft besvär med sin fot sedan matchen mot Manchester City i Champions League. Argentinaren ska därefter ha spelat de 90 minuterna mot Real Madrid med stor smärta. När han kom till landslagssamlingen i Washington visade tester att där inte var någon skada men spelaren har fortfarande extremt ont.

Det är osäkert om Messi kommer kunna spela för Barcelona borta mot Celta de Vigo till helgen.

Publicerad 2015-04-01 kl 14:38
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons