POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SPANIEN

Barcas nyförvärv äntligen spelklar - väntar forfarande på den officiella debuten

Thomas Vermaelen är Barca-nyförvärvet som ännu väntar på sitt första officiella framträdande i klubben. Nu ser äntligen belgaren ljuset i skadetunneln.
- Att han är tillgänglig är fantastiska nyheter för oss, säger Barca-tränaren Luis Enrique.

Lagom till säsongens slutspurt kan Barcelona äntligen få användning för Thomas Vermaelen som värvades för cirka 19 miljoner euro i somras.

Belgaren har sedan han kom till klubben dragits med skadeproblem och så sent som i november kom beskedet att han behövde genomgå en operation för att bli kvitt den krånglade baksidan.

Nu ska den 29-årige försvararen vara redo att konkurrera med de främst Pique, Mathieu och Mascherano i Barcelonas mittlås.

- Han har lagt skadeproblemen bakom sig och kommer ge oss flera alternativ. Det är inte lätt att komma till en ny klubb skadad, men han har varit stark mentalt, säger Barcelona-tränaren Luis Enrique enligt Sport.ES.

Huruvida Enrique tänker använda Vermaelen redan den här säsongen är dock oklart.

- Med honom tillbaka får jag fler alternativ men vi får se om det blir på planen eller utanför som han kommer hjälpa laget, säger Enrique.

Det återstår att se om Vermaelen vars kontrakt sträcker sig till 2019 får någon speltid i tisdagens ligamatch mot Getafe.

Publicerad 2015-04-27 kl 19:13
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå