Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Barcas svar: Det handlar inte bara om Zlatan

Barcelonas internationella presschef Chemi Terés meddelar att klubben inte bryr sig om Zlatan Ibrahimovics agent Mino Raiolas utspel i pressen.

Zlatan Ibrahimovics agent Mino Raiola kom med ett oväntat utspel när Zlatan Ibrahimovic petades i Champions League-returmötet med Stuttgart.
- Han var arg eftersom han inte fick spela. Min personliga uppfattning är att tränaren (Pep Guardiola) borde visa större psykologisk kännedom och låta honom vara på planen. Zlatan gör skillnad och ska spela, sa han till fotbollskanalen.se.

Barcelona väljer dock att inte lägga så stor vikt vid kommentarerna.
- Vi kan inte reagera så fort en agent säger något, säger Chemi Terés, internationell presschef i Barcelona.

Men det är ganska stark kritik, reagerar klubben inte alls?
- Det finns inget att säga om det. Den enda kommentaren som spelar någon roll är var Mr Guardiola sa på presskonferensen efter matchen. Han sa att alla spelare måste vara i toppform. Hans jobb är att sett till att ha den bästa ”Ibra”, den bästa Henry, den bästa Messi, den bästa Pedro, den bästa Inesia och så vidare. Det är så han arbetar och vi är övertygade om att truppen är i bra form.

- Vår reaktion är alltså en icke-reaktion. Det finns ingen oro alls.

- Det handlar inte bara om ”Ibra”. Guardiola har ett svårt jobb och då måste han få ut max av alla spelare och han tror att han kommer att få det under slutet av säsongen.

Publicerad 2010-03-19 kl 14:43
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons