POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SPANIEN
11å

Barcelona ger sig in i jakten på Zlatan

Barcelona har gett sig in i jakten på Zlatan Ibrahimovic. Klubben uppges ha haft kontakt med Inters representanter för att undersöka en möjlig värvning.

Tidigare i veckan har sporttidningen AS insisterat på att FC Barcelona (”enligt säkra källor”) ska vara mycket intresserade av svensken, men nu ger sig även Marca in i karusellen om Zlatans framtid, varpå nyheten får anses mer relevant.

Enligt den spanska sporttidningen är Zlatan ett alternativ som vinner alltmer terräng i FC Barcelona, och redan ska klubben ha varit i kontakt med ansvariga i Inter de Milan för att undersöka en möjlig värvning.

Visserligen uppges Benzema fortfarande vara Barcelonas främsta alternativ när det handlar om att stärka lagets anfallspotential. Och i Katalonien litar man till att fransmännen slutligen släpper spelaren till Guardiolas nya projekt, trots att både Lyon och spelarens agent insisterar på att Benzema inte kommer röra sig.

Fast kamerunaren Samuel Eto’os intresse av att hamna i Milano-klubben har öppnat möjligheten för en eventuell Zlatan-affär.

Svenskens höga lön kan visserligen innebära ett problem (drygt 90 miljoner kronor), men tidningen uppger också att affären till stor del kommer att bero på italienarnas val av tränare inför nästa säsong.

Om Mancini fortsätter är möjligheten stor att en Samuel Eto’o hamnar i klubben, om Inter däremot väljer att satsa på Mourinho, stängs portarna i och med Drogbas ankomst till Italien.

Publicerad 2008-05-22 kl 10:09
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå