Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Barcelona har ögonen på Wendt: ”Fantastiskt kul”

Från FC Köpenhamn till FC Barcelona? Den spanska toppklubben har ögonen på Oscar Wendt.
- Bara att de har koll på en är fantastiskt kul, säger Wendt till Sportbladet.

Två starka insatser av Oscar Wendt i Champions League när FC Köpenhamn höll jämna steg med Barcelona. Det gick inte obemärkt förbi. Pep Guardiola var, enligt tidningen el Mundo Deporivo, imponerad av svensken redan innan mötena – något som alltså inte blev sämre efteråt. Nu ska Barcelona se Wendt som ett alternativ på vänsterbacksplatsen.

- Wendt kategoriseras som ”intressant” och för tillfället betyder det att scouterna fortsätter ha koll på honom, säger en källa inom Barcelona till Sportbladet.

Wendts kontrakt med FC Köpenhamn går ju ut till sommaren, och landslagsmannen har sagt att hans intention är att lämna Danmark för en ny uppgift. Och om Barcelona skulle komma och knacka på dörren skulle han nog få svårt att tacka nej.

- Jag har inte hört något, men det är väl bara att vänta och se. Att ett lag av Barcelonas kaliber har koll på en, oavsett hur långt det går, är ju fantastiskt kul, säger Wendt.

Vad känner du inför Barcelona som lag?
- De spelar en typ av fotboll som tilltalar alla. Även om de har individualister som är bäst i världen så är det ett fantastiskt lag. Sättet de spelar på gör dem till ett lag som alla älskar och jag också.

Publicerad 2011-03-02 kl 12:53
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons