Barcelona körde över Real Valladolid - Lewandowski stod för läckert klackmål: "Bara applådera"

La Liga

Barcelona körde över Real Valladolid med 4-0 på Spotify Camp Nou.
Då stod Robert Lewandowski för ett läckert klackmål till 3-0.
- Det är bara att ställa sig och applådera, ett väldigt vackert mål, säger C Mores kommentator Adam Pinthorp i sändningen.

Las Palmas

Barcelona besegrade förra veckan Real Sociedad med 4-1 på bortaplan och under söndagskvällen var man på jakt efter tre nya poäng när Real Valladolid besökte Spotify Camp Nou - och det gav man sig själva förutsättningarna för tidigt i matchen.

Redan efter 24 minuter kombinerade sig nyförvärven Raphinha och Robert Lewandowski fram till 1-0. Den förstnämde slog in ett inåtskruvat inlägg som den sistnämnde mötte upp i straffområdet och petade in till 1-0 från nära håll.

I den 43:e minuten utökade sedan Barcelona genom Pedri. Ousmane Dembele drev in mot gästernas straffområde och hittade Pedri vid straffpunkten, som säkert placerade in 2-0.

Men i den 65:e minuten kom matchens delikatess. Dembele hittade Lewandowski bakom Valladolids backlinjen, varpå polacken svarade med att klacka in 3-0. Först mellan benen mot en Valladolid-försvarare och sedan in i mål.

- Oj, vilket mål av Robert Lewandowski! Efter ett alldeles enastående förarbete! Det är bara att ställa sig och applådera, ett väldigt vackert mål, säger C Mores kommentator Adam Pinthorp i sändningen.

Innan matchen var slut var Lewandowski ytterst nära att bli hattrickskytt, men polackens skott i den 92:a minuten träffade ribban. På returen var Sergi Roberto framme och satte slutresultatet 4-0.

Barcelona vann och klättrar upp på andra plats i en haltande La Liga-tabell. Valladolid, i sin tur, placerar sig näst sist.

Barcelona: ter Stegen - Koundé, Araujo, Garcia, Balde - Gavi, Busquets, Pedri, - Raphinha, Lewandowski, Dembele.

Valladolid: Masip - L. Perez, Fernandez, Sanchez, Escudero - Aguado, Monchu, K. Perez - Sanchez, Guardiola, Anuar.

-
-
Publicerad 2022-08-28 kl 21:26

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.