Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Barcelona: Martino stannar som tränare

Foto: AP

Gerardo Martino

BARCELONA. FC Barcelonas tränare "Tata" Martino har ryktats vara på väg bort, något klubben nu nekar.

– Det är helt fel, han är fokuserad på utmaningarna med Barcelona, säger Manel Arroyo talesperson för klubben enligt El Mundo Deportivo.

Den katalanska tv-kanalen Esports3 har tidigare under veckan kommit med information om att Barcelonatränaren "Tata" Martino valt att inte fortsätta den kommande säsongen i den katalanska klubben.

Även José María Minguella, en före detta FIFA agent med starka anknytningar till FC Barcelona ska i en radiointervju med Radio Cope uttryckt att Martino missat ett möte för planering av den kommande säsongen.

– Barça hade ett möte om beslut för den kommande säsongen och "Tata" sa att han inte kunde komma, säger Minguella.

Men nu nekar FC Barcelona till att tränaren skulle vara på väg bort från klubben.

– Det är helt felaktigt att "Tata" eller hans tränastab ska ha meddelat om någon som helst avsikt på att vilja lämna klubben efter säsongen, det är falskt, säger klubbens talesperson Manel Arroyo.

Angående tränarens syn på framtiden menar Arroyo att "Tata", precis som han borde, har fokus på fotbollsplanen och inget annat just nu.

– Martino är precis som han borde vara, fullt fokuserad på utmaningarna som laget har framför sig. Alla titlar är fortfarande möjliga.

Däremot förklarar Arroyo att det finns en klausul i Martinos kontrakt som gör att det kan brytas om klubben eller tränaren vill det.

Publicerad 2014-03-18 kl 12:39
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons