Barcelona tog klar seger utan avstängde Messi

Barcelona gjorde jobbet borta mot Granada i La Liga.
Katalanerna vann med 4-1 efter mål från bland andra Luis Suarez och Neymar.

Leo Messi saknades för Barcelona i mötet med Granada efter att argentinaren drog på sig sitt femte gula kort för säsongen senast mot Valencia.

Trots vissa problem så kunde Barca till slut ta en säker seger.

Även om det var Barcelona som tog kommandot från början så dröjde det länge innan man fick hål på hemmalaget. Ochoa i Granada-målet storspelade - men lyckades till slut inte stå emot när Luis Suarez strax innan halvtid läckert slog in 1-0 till Barca.

Granada fick sedan en kanonöppning på den andra halvleken. Jeremie Boga avslutade fint och satte 1-1 efter fem minuter.

En kvart senare återtog Barca ledningen. Efter en kanonpass av Luis Suarez kunde Paco Alcacer rulla in 2-1.

I den 83:e minuten punkterade Ivan Rakitic matchen med sitt 3-1-mål. Kort dessförinnan hade Uche blivit utvisad.

I slutminuterna kunde också Neymar stöta in 4-1 från nära håll. I och med segern hakar Barcelona på Real Madrid i toppstriden. Real är två poäng före, med en match mer spelad.

Lagens startelvor:

Granada: Ochoa, Foulquier, Saunier, Lomban, Silva, Hector, Angban, Agbo, Wakaso, Pereira, Kravets.

Barcelona: Ter Stegen, Roberto, Mascherano, Mathieu, Alba, Busquets, Gomes, Rakitic, Rafinha, Suárez, Neymar.