POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SPANIEN

Bartra hyllas i Spanien: "Mod, dedikation och entusiasm"

Foto: Scanpix

Marc Bartra.

VALENCIA. Marc Bartra offrade sig för Barça och skadade sig på nytt. Nu hyllas Barçaförsvaren av spanskmedia för sitt mod. “Beundransvärd för sitt mod, dedikation och entusiasm”, skriver den spanska tidningen Sport.

Det var länge osäkert om Marc Bartra skulle komma till spel i onsdagens cupfinal. Men spelaren som lidit av en muskelskada fick grönt ljus minuterna innan matchstart.

Bartra var en av de bättre Barçaspelarna på planen och gjorde även lagets enda mål i den 68:e matchminuten. Hans andra för klubben.

Men enligt Marca ska Bartra varit begränsad under matchen av sin tidigare muskelskada och haft en del känningar.

I ett försök att stoppa Gareth Bale i den 85:e minuten och med hela matchen i benen ska Bartra ha skadat sig på nytt, enligt Marca. Trots det fortsatte Barcelonaförsvaren hela vägen och spelade samtliga 90 minuter.

För sin inställning och krigarinsats är därför Bartra dagen efter matchen en av få Barcelonaspelare som får positivt omdöme i spanskmedia och försvararen hyllas för sitt mod.

“Han skadade sig för Barça. Trots att han drabbats av fysiska problem hela veckan tog han ut sig till max på grund av sin hängivenhet och engagemang för klubben och laget”, skriver Marca

Medan Sport konstaterar att Bartra varit aningen statisk, men beundransvärd för sin inställning.

“På grund av sina muskelproblem var han en aning långsam och statisk. Men han var beundransvärd för sitt mod, dedikation och entusiasm, speciellt när det gick dåligt för Barça”, skriver Sport.

Publicerad 2014-04-17 kl 16:44
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå