Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Bartra: "Kan inte föreställa mig Barca utan Messi"

Foto: SCANPIX

Leo Messi och Marc Bartra.

Spekulationer om Leo Messis framtid tog vid efter ett uttalande i argentinska Olé där han menade att "det inte alltid blir som man vill". Men lagkamraten Marc Bartra tror inte att Messi lämnar.
- Det viktigaste att komma ihåg är att han alltid sagt att vill spela hela karriären här, säger han enligt Marca.

Den argentinska tidningen Olé intervjuade Lionel Messi inför matchen mot Portugal och Barcelona-stjärnan hintade att han kanske inte kommer stanna i den spanska klubben hela sin karriär.
- Jag lever i nuet. Jag vill vinna titlar med Barcelona och inget annat. Sedan får vi se, i fotbollsvärlden kan mycket hända. Jag har alltid sagt att jag vill stanna i Barcelona, men ibland blir det inte alltid som man vill, sa Messi.

Uttalandet fick medier världen över att spekulera om superstjärnan som är så tajt förknippad med klubben faktiskt kan lämna. Men för lagkamraten Marc Bartra finns det inga tvivel.
- Det viktigaste att komma ihåg är att han alltid sagt att han vill spela hela karriären här, det är det jag håller i huvudet. Han har gett allt för klubben sedan han var ung och det är tack vare honom som Barca har nått toppen, säger han enligt Marca.

- Jag kan inte föreställa mig Barca utan Messi.

Bartra insisterade också att Messi fortfarande är lycklig i Barcelona.
- Han har varit i förstalaget i många år nu, han känner sig hemma. Det är bra för världens bästa spelare att känna sig uppskattad, säger Bartra.

Publicerad 2014-11-19 kl 23:55
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons